Problems with Galison

Front Page Forums The Galison Problems with Galison

This topic contains 3 replies, has 2 voices, and was last updated by  TB Support 1 year, 10 months ago.

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Author
    Posts
  • #206

    jscargo
    Participant

    Hello, I have just bought the Galison Theme and there are some problems with it.

    I have installed in a few sites, and the results are different:

    In some sites, when using the recent posts with thumbnails widget, thi error comes:

    Warning: strpos() expects parameter 1 to be string, array given in /home1/hurozpw0/public_html/wp-content/themes/the-galison/inc/theme-setup.php on line 1004

    Then, in just one install (out of 3) the site title does not appear at the top. How to make it appear?

    Also, how do I get my theme license here?

    #208

    TB Support
    Participant

    Hi,

    thank you for purchasing.

    Warning: strpos() expects parameter 1 to be string, array given in /home1/hurozpw0/public_html/wp-content/themes/the-galison/inc/theme-setup.php on line 1004

    This is awkward. Did you modified something? Can you please send me admin access to your site with this error (on email)?

    Site title – perhaps it’s disabled? Go to Theme Options / Header / Main and see if site title is checked.

    About theme license – here’s explanation: http://docs.themesbros.com/the-galison/#theme-license.

    Best regards,
    Sinisa

    • This reply was modified 1 year, 10 months ago by  TB Support.
    #211

    jscargo
    Participant

    Hi Sinisa,

    In this meanwhile, I have found some temporary solutions.

    First, I did not modify anything. THe line 1004 error was due to the theme conflict with a plugin (Recent Posts with Thumbnail plugin). I have removed the code in the line 1004 (I believe it was probably 1004 and 1005) it was related to filtering images and the problem went away.

    Site Title: it was also another conflict with another plugin, for header and footer customization. Plugin off – i was solved.

    Thirdly: I noticed that on mobile devices – there is no indication whatsoever of site name or title on the header – (considering using mobile with vertical screen). When using it with horizontal screen, it overlaps the header and part of it is just floating. Is there a way to fix it?

    Thanks

    #213

    TB Support
    Participant

    Hi Joao,

    I’ll update theme then to support this plugin soon, you’ll be notified.

    Site title: I’d expect that this kind of a plugin doesn’t work with each theme, and that’s just the way it is.

    Logo – yes, theme hides logo / site title on small resolutions because of lack of space to display it. Unfortunately there is no universal fix here, and it’s different for everyone. Can you send me the domain name, and I can give you some CSS to fix this the best way I can think of.

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)

You must be logged in to reply to this topic.